Img 4700

Alle doelen gehaald, tijd om naar huis te gaan!

Opbrengst: € 7.835,00 voor de thuisloze kinderen in Gambia.

Na de geslaagde finish in Dakar opnieuw nog een reis van twee dagen naar Gambia gemaakt. Ook daar zijn we goed gearriveerd. Gambia was de eindbestemming. De reis zit er dus op. De auto heeft op de veiling een bedrag opgeleverd van om en nabij de 4.800 euro (hangt een beetje af van de wisselkoers). Dat bedrag kwam bij het sponsorbedrag in Nederland nu samen uit op € 7.835,00. We danken alle donateurs hartelijk voor hun medeleven en donaties.!!!

Het feit dat de auto Hart voor Kinderen stickers droeg heeft er volgens ons wel voor gezorgd dat de mensen in Gambia op onze Jeep het hoogste bod hebben uitgebracht. Het gaf hun blijkbaar een goed gevoel dat de opbrengst voor de kinderen was!

En nu kunnen we zeggen: Dat was het! Het was even een gek gevoel toen we de sleutels inleverden, de kentekenplaten eraf haalden en hem overdroegen aan de nieuwe eigenaren. Het is tenslotte toch ons ‘thuis’ geweest voor de afgelopen 3 weken. Naar onze telling hebben we rond de 8000 km gereden en veel gezien, gedaan en meegemaakt. Het is een avontuurlijke uitdaging gebleken en we zijn blij dat we het hebben gehaald. De Jeep heeft zich bewezen, ons uitgedaagd en anderen geholpen door ze uit hachelijke situaties te slepen. Als team waren we een goede match, op spannende momenten gaven we de hoop niet op, bleven we zoeken naar oplossingen en deze oplossingen werden dan ook altijd gevonden.

Inmiddels zijn we weer in Nederland. We gaan er een mooie film van maken.
We houden jullie op de hoogte.

Groetjes,
Hans, Dennis en Tim
G-Force!!